S’aplaça la travessa #montblancmóra fins al proper 19 de febrer

La travessa no es podrà realitzar aquest cap de setmana per motius de salut però es manté la caminada organitzada pel Club Excursionista de Montblanc

La #montblancmóra22 s’aplaça dues setmanes per motius de salut. La travessa que uneix Montblanc i Móra la Nova al llarg de 100km es realitzarà el proper 19 de febrer, segons fonts de Travesses Solidàries. Aquesta travessa solidària, que recapta diners per AFANOC, Associació de Nens amb Càncer, no pot desenvolupar l’activitat tal i com estava prevista.
D’aquesta manera, el proper 19 de febrer, a les 6:00 del matí, els corredors sortiran de Montblanc en direcció Móra la Nova, on està previst que hi arribin al voltant de les 18:00h. Pel camí, atravessaran el massís de Muntanyes de Prades, la Serra del Montsant, així com bona part del Priorat i la Ribera d’Ebre. Un total de 50 corredors participaran d’aquest activitat solidària.
En la passada edició la travessa ja es va tenir que aplaçar diverses vegades per les restriccions i finalment es va dur a terme el 27 de març de 2021.
La resta d’activitats de la #montblancmóra es mantenten
Els partits de futbol del CF Montblanc i l’Atlètics Móra la Nova, que també s’han sumat a la #montblancmóra, es mantenen i tots els beneficis dels propers partits aniran a AFANOC. Aquests partits són:
CF Montblanc – CF La Pobla de Mafumet (5 de febrer a les 17:00)
Atlètics Móra la Nova – CE El Perelló (12 de febrer a les 16:30)
El dia 5 de febrer també es realitzarà la caminada que organitza el Club Excursionista de Montblanc a la Morera del Montsant. Aquesta activitat no queda afectada i se’n manté la data fixada.
Es poden fer aportacions a través de la pàgina de micromecenatge: https://www.migranodearena.org/reto/travessa-solidaria-montblancmora