Dimarts, 23 d'abril de 2024
És notícia

Montblanc i l’Espluga obren una etapa de col·laboració i treball conjunt

Avatar photo
Els equips de govern dels dos Ajuntaments es van reunir per primera vegada per abordar temes d’interès per als dos municipis

Els Ajuntaments de Montblanc i l’Espluga de Francolí inicien una etapa de col·laboració. Els equips de govern dels dos Ajuntaments es van trobar aquest dimecres al vespre en una reunió inèdita, amb l’objectiu de treballar plegats en temes que afecten els dos municipis. 

La reunió va estar presidida pels alcaldes de Montblanc i l’Espluga de Francolí, Oriol Pallissó i Josep Maria Vidal respectivament, i hi van participar els regidors i regidores dels equips de govern dels dos municipis. L’alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó, va destacar després d’aquesta primera reunió que “creiem que tenim moltes coses a dir-nos i moltes coses on ajudar-nos. Estem molt predisposats a compartir experiències i aprofitar recursos”. Josep Maria Vidal, alcalde de l’Espluga de Francolí, va destacar que “Montblanc i l’Espluga sempre han estat de costat, però mai s’han mirat de cara, i a partir d’avui aquestes coses han de canviar”. 

Els dos governs volen obrir una etapa de treball conjunt amb l’objectiu de ser més forts i aportar solucions que puguin ajudar a la ciutadania dels dos municipis. Per exemple, d’aquesta primera reunió, n’han sortit les primeres línies de treball. Una d’elles serà explorar la possibilitat de compartir borses de treball per cobrir les necessitats de personal que tenen els dos consistoris. 

També es va acordar treballar per millorar la mobilitat de la comarca, tant en l’àmbit ferroviari com per carretera, així com treballar de manera conjunta en matèria d’habitatge. 

En una segona reunió, que se celebrarà pròximament a l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, s’abordaran altres qüestions en matèria de cultura i festes, turisme, comerç, promoció econòmica o educació. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Nou taller de defensa personal a Torredembarra

Notícia següent
Valls desglossa els pressupostos

Pressupostos Municipals BCN: Valls els desglossa i pressiona l’oposició

Notícies relacionades