Dilluns, 22 d'abril de 2024
És notícia

S’extrema la situació de sequera a l’Espluga de Francolí

Avatar photo

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí informa que, a partir d’ara, proporcionarà actualitzacions setmanals sobre la situació de sequera que afecta el municipi. Aquesta mesura té com a objectiu mantenir informada la ciutadania sobre les accions emprendre i els progressos realitzats per fer front a la problemàtica de l’aigua.

La informació setmanal inclourà detalls sobre l’aportació d’aigua mitjançant camions cisterna, destacant la quantitat de camions setmanals que s’han hagut de contractar, el preu que això representa i també en quins nivells es troben els dipòsits municipals. En paral·lel es mantindrà a la població informada sobre l’evolució de les obres relacionades amb infraestructures d’aigua, amb detalls sobre com avancen les obres de millora de la xarxa de distribució d’aigua potable a la Urbanització Carreras, en quin punt es troba l’obra del ramal del CAT i també si s’han dut a terme altres actuacions relacionades amb l’aigua.

Aquesta iniciativa respon a la voluntat del consistori d’oferir una visió clara i transparent de les accions que es porten a terme per mitigar la sequera. D’aquesta manera es vol conscienciar a la població del sobrecost que això està generant i també explicar que els recursos econòmics són limitats.

Augmenten les hores de tall d’aigua


L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí comunica que les reserves d’aigua dels dipòsits municipals es troben en situació de mínims. Donada la situació extrema amb la disminució dels nivells d’aigua, l’Ajuntament ha pres la decisió d’augmentar els talls en el subministrament d’aigua potable a partir d’aquest dimarts, 28 de novembre, i fins a nou avís entre les 20.00 h i fins a les 10.00 h de manera diària.El consistori continua treballant per baixar la dependència dels camions cisterna fent nous pous, amb la connexió del CAT i millorant la xarxa de distribució. Si se supera el màxim de consum d’aigua, no es podrà garantir el subministrament continuat i caldrà augmentar les hores sense servei.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Sant Pere de Ribes per la inserció de les persones amb diversitat funcional

Notícia següent

El Ministeri de Cultura presumeix de tradició castellera a Europa

Notícies relacionades