El Tomet i les diades castelleres de Sant Joan tornen a l’Ajuntament de Valls

Es realitzarà un sorteig amb 21 invitacions triples per poder veure el Tomet i quatre invitacions dobles per a cadascuna de les diades castelleres de la Festa Major

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Els balcons de l'Ajuntament s'obren de nou a la ciutadania vallenca per la Festa Major de Sant Joan per poder gaudir del Tomet i els Castells | FOTO: Ajuntament de Valls

Els vallencs i vallenques podran veure el Tomet del poble i les diades castelleres de la Festa Major de Sant Joan des dels balcons i finestres de l’Ajuntament. Concretament, se sortejaran 21 invitacions triples pels infants que vulguin gaudir del Tomet que tindrà lloc el diumenge 25 de juny a partir de les 18 hores. Per altra banda, també se sortejaran quatre invitacions dobles per l’actuació castellera de Completes, el dia 23 de juny a les 23 hores, i quatre més per la Diada castellera de Sant Joan, dissabte 24 de juny a les 13 hores.

 

Pel que fa a les invitacions per al Tomet són per a dos menors d’edat i un acompanyant major de 18 anys, que és la persona que formalitza la sol·licitud. Les persones guanyadores podran seguir des de l’Ajuntament la sortida del seguici petit, les colles Vella i Joves Xiquets de Valls i els grups de sonadors, a més de les balladetes finals a la plaça a la tornada. Per altra banda, les invitacions per a les actuacions castelleres són dobles i hi podrà assistir la persona guanyadora del sorteig acompanyada per algú major o menor d’edat.

 

El període d’inscripcions per participar en els sortejos s’iniciarà el dilluns 29 de maig i es mantindrà obert fins al dimecres 14 de juny, a les portes ja de la Festa Major de Sant Joan. Poden participar en els sortejos totes les persones empadronades a Valls i majors d’edat. La inscripció es podrà realitzar telemàticament a través de l’adreça https://participa.valls.cat o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament en l’horari habitual d’atenció al públic, de dilluns a divendres de 9 h a 13 h i dimarts i dijous de 17 h a 19:30 h.

 

Els sortejos entre les persones inscrites se celebraran el dijous 15 de juny i serviran per escollir qui podrà gaudir del Tomet del poble i les diades castelleres de la Festa Major d’enguany des de la Casa de la Vila, així com les llistes de suplents. Aquestes llistes de reserves operaran, per ordre, en el cas que hi hagi alguna baixa de titulars. Les persones guanyadores dels sortejos es donaran a conèixer mitjançant la publicació dels números facilitats en el moment de formalitzar la sol·licitud o inscripció, a la pàgina web www.valls.cat, a les xarxes socials municipals, als mitjans de comunicació i també es comunicarà telefònicament.