El PSC de Valls demana més seguretat a la ciutat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El PSC de Valls demana més seguretat a la ciutat arran els fets que van passar ahir de la mort violenta d’un home. Aquest és el comunicat del PSC:

”Ahir vam conèixer la mort violenta d’un home a Valls, pel qual sembla que ja hi ha hagut algunes detencions.

Des del grup municipal del PSC lamentem els fets, que evidencien que a la nostra ciutat la seguretat segueix essent una assignatura pendent.

 

Fa mesos, després dels greus incidents que van portar fins i tot a la crema d’un vehicle de la policia, el nostre grup va presentar una moció al Ple, amb dotze punts que creiem que poden millorar la situació d’inseguretat que viu Valls. La majoria d’aquells punts van ser aprovats amb els vots dels grups del govern municipal. Malauradament, no s’ha fet gairebé res d’allò aprovat, i evidentment les coses no milloren.

Pel nostre grup, la seguretat és prioritària, i per tant seguirem insistint en la necessitat d’adoptar les mesures urgents i contundents per mantenir la seguretat i el civisme a Valls. Només amb una ciutat segura, els vallencs i vallenques podrem viure Valls de manera tranquil·la i en totes les seves facetes”.