Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

El ‘Barri en Flor” torna als carrers i comerços de Valls

Avatar photo

El concurs se celebrarà a partir del 24 d’abril i les inscripcions començaran aquest dissabte 1 d’abril

La regidoria de Comerç i Turisme endega la quinzena edició del “Barri en Flor – Concurs de Decoració Floral de Valls”, de forma conjunta amb l’associació Comerç de Valls. El certamen es celebrarà a partir del 24 d’abril i les inscripcions es podran realitzar de l’1 al 23 d’abril presencialment a l’Oficina de Turisme (carrer de la Cort, 3) de dilluns a dissabte de 10 a 13:30h i de 16:30 a 19h, i diumenge de 10 a 14h.

El concurs celebra enguany una nova edició del certamen i en aquesta ocasió la temàtica és lliure. El concurs és obert a tot el veïnat del Barri Antic i també, a tots els comerços de la ciutat, que poden utilitzar plantes naturals, flors, decoració creativa i color en finestres, balcons, façanes, carrers, aparadors i espais interiors visibles des de la via pública. A més fora de concurs, també hi poden participar els centres educatius de primària de la ciutat de Valls, decorant les arcades de la plaça del Blat. En els seus quinze anys d’història, el Barri en Flor, el concurs floral de primavera al Barri Antic, ha aconseguit consolidar-se buscant la complicitat del teixit comercial, de la ciutadania i en moltes edicions també de les escoles.

El jurat, format per representants de l’Ajuntament de Valls, l’Agrupació de Confraries i Germandats de Setmana Santa a Valls, el Centre de Lectura i l’Oficina de Turisme, faran la seva valoració entre el 24 d’abril i el 21 de maig i tindran en compte aspectes com la utilització de plantes i flors naturals vives, l’ús de material reciclat, l’originalitat i el disseny de la composició.

Els premis per a la participació individual es divideixen en les categories de Balcó Verd i Balcó Creatiu, amb tres premis per a cadascuna de les dues categories: 250 euros per al guanyador i 150 euros i 100 euros per al segon i tercer, respectivament. Per altra banda, la comunitat de veïns o façana guarnida també rebran tres premis amb aquests mateixos imports (250, 150 i 100 euros).

Per a comerços que decorin els seus aparadors, el concurs està dotat amb un primer premi de 250 euros, 150 per al segon i 100 per al tercer. A més, els comerciants opten a un premi especial de 100 euros per la utilització de material reciclat.

Un any més el concurs s’ha estès a tot Valls i els comerços de la ciutat tenen l’oportunitat de participar-hi en la categoria de millor carrer o col·lectiu associat, un guardó dotat amb 300 euros per al primer premi, 200 euros per al segon i 100 euros per al tercer.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Solsona estrenarà taquilles intel·ligents per recollir comandes al comerç local

Notícia següent

Jordi Llopart: “Malgrat la dificultat de la situació, aquesta legislatura ha sigut molt productiva”

Notícies relacionades