Denunciat un home amb moto, fumant, amb la filla al manillar i sense casc

L'home, que circulava per l'Alt Camp, ho va enregistrar amb el seu telèfon mòbil

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un home que circulava amb motocicleta per l’Alt Camp, per cometre diverses infraccions potencialment molt perilloses. L’home, que circulava sense casc, fumant i tenint una mà ocupada amb el mòbil amb què ho filmava, duia la seva filla menor, també sense casc, recolzada al manillar de la moto.

A la filmació es pot veure que, en la sortida, l’acompanyava també un altre fill menor que conduïa una altra moto, també sense casc, i sense disposar de permís de conducció. Massa imprudències en una sola sortida.

Els fets van passar el 14 de gener al Pla de Santa Maria, a l’Alt Camp, i els Mossos el van denunciar dijous passat, després d’obtenir a mitjans de setmana un vídeo on es veien els fets, i de fer les pertinents gestions per identificar l’home.

Se l’acusa d’un delicte contra la seguretat del trànsit, concretament per conducció temerària posant en risc la pròpia vida i la de la filla menor, a més de permetre que el fill conduís sense permís ni protecció. En aquest sentit, se’l considera cooperador necessari per al delicte que va cometre el fill.

De la investigació se n’ha encarregat la comissaria dels Mossos de Montblanc.