Dijous, 20 de juny de 2024
És notícia

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà aprova el Codi Ètic de l’ens

Avatar photo

El ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà va aprovar per unanimitat, aquest dilluns dia 18 de desembre, el codi ètic de l’ens.

Aquest codi ètic té com a objectiu establir els principis, els criteris i les normes ètiques i de comportament que permetin incrementar el nivell d’integritat, de transparència en la gestió pública i la millora de les relacions i la confiança entre la ciutadania, els ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal.

Les normes ètiques i de comportament recollides en el present Codi van dirigides a fomentar i mantenir la integritat ètica i l’actuació eficient dels càrrecs electes i del personal que formi part de la corporació comarcal.

Cal recordar que també que al ple del mes de juny es va aprovar el pla de mesures antifrau, l’objectiu del qual és garantir i declarar que, en l’àmbit de la seva actuació, tots els fons vinculats a l’execució del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) finançats pels “Fons Europeus Next Generation” i gestionats pel Consell Comarcal s’han utilitzat de conformitat amb les normes aplicables, en particular en relació amb la prevenció, detecció i correcció del frau i els conflictes d’interès. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Vilafranca anuncia noves mesures per incrementar la seguretat al municipi

Notícia següent

El Clúster Industrial ChemMed presenta el seu Pla Estratègic 2024-2027

Notícies relacionades