Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

Canvis en la línia R13 entre La Plana de Picamoixons i Sant Vicenç de Calders

Avatar photo
Renfe estableix un pla alternatiu de transport per carretera per als viatgers amb origen o destinacions a les estacions del tram afectat

Renfe establirà un pla alternatiu de transport per carretera entre La Plana de Picamoixons i Sant Vicenç de Calders (R13 de Rodalies de Catalunya) per garantir la mobilitat dels viatgers. El pla es durà a terme el cap de setmana del 25 i 26 de maig,  durant  les obres per a la implantació del bloqueig automàtic en via única que Adif executa en el tram Valls-Salomó.

El servei de la línia R13 (Lleida Pirineus-Barcelona estació de França) s’establirà de la següent manera:

  • Se suprimeix la circulació entre La Plana de Picamoixons i Sant Vicenç de Calders
  • Els trens de l’R13 amb origen o destinació Lleida es desviaran per Reus
  • Renfe estableix transport per carretera amb autobusos directes entre La Plana de Picamoixons – Valls -Sant Vicenç de Calders (ambdós sentits) i amb busos que efectuaran parada a totes les estacions del tram (La Plana de Picamoixons, Valls, Nulles-Bràfim, Vilabella, Salomó, Roda de Barà, Sant Vicenç de Calders)

El servei de transport alternatiu és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Les bicicletes i mascotes estan subjectes a la normativa de transport per carretera.

Tota la informació sobre aquestes alteracions del servei, així com els horaris dels autobusos es poden consultar als expositors de les estacions del tram afectat, als webs rodaliesdecatalunya.catadif.esrenfe.com, al telèfon d’informació 900 41 00 41, a les apps de Rodalies de Catalunya i Adif en tu móvil, així com a les xarxes socials @rodalies, @renfe i @infoadif.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Desarticulada una gran xarxa d’explotació sexual amb tentacles a Lleida

Notícia següent

Sant Pere de Ribes obre les aules d’estudi de les biblioteques per època d’exàmens

Notícies relacionades