Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

La Cambra de Valls satisfeta amb l’arribada de Clarion Partners

Avatar photo

Clarion Partners compta amb inversions en propietats logístiques i industrials situades a Alemanya, Països Baixos, França, Espanya, Itàlia.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls està satisfeta de què la multinacional nord-americana Clarion Partners aterri a Valls. De segur que la nova empresa suposarà una bona injecció econòmica pel territori i donarà un important dinamisme al Polígon Industrial de Valls i voltants.

Clarion Partners Europe està construint a Valls dues naus, una de 21.000 m² i una altra de 9.000 m². Denominada ‘Valls Logistics Park’, la plataforma disposarà d’una superfície construïda de 30.000 m², en un solar total de 53.000 m². La seva ubicació es troba tocant a les instal·lacions logístiques d’empreses com Ikea, Kellogg’s, Lear Corporation, Griffith Foods i XPO Logistics, entre d’altres, el que suposa un gran atractiu per corporacions i operadors logístics. Tal com la companyia assenyala en un comunicat, “Valls està estratègicament situat molt a prop del corredor logístic AP-2, entre Barcelona i Madrid, i del corredor AP-7, que va de Barcelona a València”.

Carbonell Figueras és l’empresa promotora de les naus i està previst que l’edifici es lliuri el tercer trimestre del 2023. El complex comptarà amb 11,5 m d’alçada lliure, 32 portes de moll i més de 300 places d’aparcament. El desenvolupament té com a objectiu una certificació BREEAM Very Good i disposarà de panells solars fotovoltaics i il·luminació LED.

Clarion Partners Europe desenvolupa la seva activitat als mercats logístics i industrials d’Alemanya, Països Baixos, França, Espanya, Itàlia i altres països europeus. Amb seu a Nova York, l’empresa gestiona una cartera de més de 920 propietats als Estats Units i Europa. Formada per un equip experimentat que gestiona transaccions industrials a Europa des de 2006, Clarion Partners Europe és un gestor de fons d’inversió immobiliària líder, centrat en la logística i les propietats industrials lleugeres a tot Europa.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 + 8 =

Notícia anterior

Arriba el Carnaval a Castelldefels

Notícia següent

La façana de l’Ajuntament de Sabadell s’il·luminarà de color vermell

Notícies relacionades