Valls enceta les festes de Nadal amb una programació plena de novetats

Avatar photo

La ciutat de Valls arrenca les festes de Nadal aquest cap de setmana amb tot ple de novetats juntament amb actes populars i tradicionals que acompanyaran als vallencs i vallenques amb el lema “Fem Nadal a Valls”.

Aquest pròxim divendres 24 de novembre s’enceta la gran programació al municipi on El Pati serà el cor d’aquestes festes. Acollirà el nou format de l’enllumenat que passarà a situar-se a la plaça del Pati juntament amb l’espectacle ‘La Màgia de Giocattolo’ i un concert de Nadales a la mà de  Yamilé Wilson. La regidora de Cultura, Laia Castells “és un programa que les entitats locals tenen un gran paper i, en conseqüència, és un Nadal molt vallenc”. Tot el gran ventall i itinerant d’activitats comptaran amb 46 entitats, col·lectius i agents culturals de Valls.

Des de Comerç de Valls continuen apostant per potenciar el comerç de la ciutat i l’envelliment dels carrers. Es crearan uns plafons que són il·lustracions nadalenques per l’ocasió, banderoles als fanals i flors a les jardineres. Per part de la regidoria d’Igualtat i Feminisme han treballat amb diverses activitats de canguratge per Nadal des de les 10:30 h fins a les 13:30 des del 2 de desembre fins al 23 a la plaça Torrent del Titit amb tallers, inflables, manualitats fins a 16 anys. Tanmateix, el dia 16 també ofereixen un monitoratge pel Mercat d’Art Jove a l’interior del Museu Casteller. Des de la conselleria de Joventut proposa el Mercat d’Art Jove que proporciona l’oportunitat a joves artistes per comercialitzar els seus propis treballs.

El dissabte 2 de desembre la ciutat acull la Mostra d’aparadors de Nadal fins al 6 de gener. També, La Biblioteca Carles Cardó serà el lloc que acollirà el Tió a la ciutat on el dia 21 a les 17:30 h serà el moment que els menuts podran cagar-lo. A més a més, el dia 15 de desembre fins al dimecres 20 els Carters Reials visitaran les escoles de Valls.

Per altra banda, El Parc de Nadal obrirà les portes els dies 2, 3 i 4 de gener amb el preu de 2 € en horari de matins o tarda i 3 € tot el dia sencer. La cita amb els Pastorets principals de Valls seran els dies 26, 28 i 30 de desembre i 1, 2 de gener. Els dies laborables la representació començarà a les 19 h mentre que els dies festius a les 18 h. Les festes de Nadal a la ciutat conclouran en l’arribada dels Reis Mags i la Cavalcada el pròxim 5 de gener.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Diputació de Lleida donarà força als municipis en els nous pressupostos del 2024

Notícia següent

Agredeixen a una dona trans al metro de Barcelona

Notícies relacionades