VÍDEO: Una nena xoca contra un pal de ferro i entra en parada respiratòria

Transcorreguts dos minuts, un dels massatges va coadjuvar a la recuperació de la consciència de la nena, responent als estímuls

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La policia local d’El Cuervo, a Sevilla, ha salvat la vida d’una nena de 4 anys que va patir una parada cardiorespiratòria al carrer. Segons ha informat l’ajuntament del municipi, l’accident es va produir el passat divendres, després d’un acte nadalenc.

Al voltant de les 19:40 h un grup de mares i els seus fills es dirigien cap a casa quan de sobte una de les nenes de 4 anys es va donar un cop al pit contra un pal de ferro, quedant inconscient a terra.

En aquell moment, la mare intenta reanimar-la mentre una altra dona es dirigeix a les dependències de la policia local per donar avis del que estava succeint.

Davant la gravetat de l’estat de la menor, que no reaccionava, els agents van procedir a col·locar-la en posició de seguretat per a iniciar les maniobres de reanimació cardiopulmonar.

Transcorreguts dos minuts, un dels massatges va coadjuvar a la recuperació de la consciència de la nena, responent als estímuls. En aquest instant, van traslladar-la juntament amb la seva mare al centre mèdic de la localitat, fent-se càrrec els serveis sanitaris de la situació.

Malgrat que els agents no van poder precisar als sanitaris el temps en el qual la nena de quatre anys va estar en parada cardiorespiratòria, la menor va poder recuperar-se satisfactòriament.