VÍDEO: Un jove de 19 anys roba un autobús i provoca un accident

El jove de 19 anys no disposa del carnet de conduir

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Local de Ferrol va detenir, en el matí d’aquest dimecres, a un veí de Neda, de 19 anys, pel robatori d’un microbús, que es trobava aparcat en l’estació de la ciutat. Els agents municipals van localitzar al jove, que no disposava de permís de circulació i va tenir un resultat negatiu en les proves d’alcohol i drogues, després de rebre un avís per una col·lisió al carrer Atocha. Una vegada desplaçats al punt, el conductor de l’altre turisme implicat en l’accident va explicar que un microbús havia impactat contra el seu cotxe, continuant la marxa sense detenir-se. La Policia Local va identificar, a les 8.00 hores d’aquest dimecres, al conductor del vehicle, a la carretera Alta del Port.

Els agents van esbrinar que havia sostret el microbús, a les tres de la matinada, de l’estació de Ferrol. El detingut va exposar que la seva intenció era la d’«estacionar-lo correctament». La Policia Local va procedir a la seva detenció. Al jove se li imputa un delicte contra la seguretat viària.

El GPS del microbús va permetre constatar als agents que el jove havia circulat amb el vehicle fins a Ortigueira i tornat posteriorment a la capital, on va ser localitzat. En aquest sentit, des de la Policia Local de Ferrol es treballa per a esclarir si durant el trajecte es van produir danys en altres vehicles o elements de la via pública.

La Policia Local va traslladar al detingut a dependències de la Policia Nacional, en l’avinguda de Vigo, seguint el procediment habitual. Segons fonts policials, l’home va ser posat a disposició judicial aquest mateix matí.