[VÍDEO] Un professor de primària agredeix sexualment dos alumnes

El menor no havia comptat el succeït fins fa poc més de dos mesos per por, ja que l'ara detingut li va amenaçar de fer mal a la seva germana petita si comptava alguna cosa

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home com a presumpte autor d’agredir sexualment a dos menors. L’arrestat treballava actualment com a docent. Les recerques es van iniciar un dia abans del seu arrest arran de la denúncia interposada pels pares d’un nen que havia estat víctima d’agressions sexuals entre els anys 2015 i 2018.

El menor no havia comptat el succeït fins fa poc més de dos mesos per por, ja que l’ara detingut li va amenaçar de fer mal a la seva germana petita si comptava alguna cosa.

Amb les dades aportades es va poder identificar al presumpte autor, que llavors treballava com a monitor del menjador en un centre escolar d’Estepona. Davant la gravetat dels fets es va establir un dispositiu urgent que va concloure amb el seu arrest en menys de 24 hores, quan abandonava el centre d’ensenyament on treballava en l’actualitat.

Igualment, es va registrar el seu domicili a la recerca d’efectes relacionats amb els delictes investigats, registre en el qual van ser intervinguts diversos terminals informàtics i telefònics pendents d’anàlisis.

Les indagacions posteriors han permès localitzar una altra víctima, alumna del mateix centre educatiu, que hauria sofert tocaments en 2018, etapa en la qual treballava com a monitor de menjador. Llavors no van presentar denúncia pel succeït, però van reconèixer a l’ara detingut com el presumpte autor.

Els investigadors no descarten que hi hagi noves víctimes. El detingut ha ingressat a la presó per ordre judicial.