VÍDEO: Mor un indigent en cremar-se el contenidor on dormia

Els serveis d'emergències només van poder confirmar la defunció de l'home

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El cos sense vida d’un home ha estat trobat al costat d’un contenidor que es trobava en flames en un centre comercial de Parla, segons ha informat Emergències 112 Comunitat de Madrid.

A les 1.15 hores, un vigilant de seguretat del Parc Comercial Parla Natura ha advertit d’un incendi en un contenidor de residus situat als voltants del centre comercial. A la seva arribada, el Cos de Bombers de la Comunitat de Madrid ha sufocat el foc i ha trobat a un home amb cremades greus, podent només certificar la seva mort.

El contenidor, que tenia residus de cartó, es trobava totalment en flames. Els serveis d’emergència han assenyalat a Europa Press que dedueixen que la persona es trobava a l’interior del mateix a causa de la gravetat de les seves cremades, però confirmar.

A l’arribada de la Policia i els facultatius del Summa 112 la víctima, que sembla ser un indigent de la zona, ja havia mort en haver-se calcinat en l’incendi.

La Policia Nacional ha iniciat una recerca per a determinar les causes de la mort de l’home, que no ha pogut ser identificat a causa de l’estat en el qual es trobava, segons ha informat Emergències 112 Comunitat de Madrid.