Una mare vegana esclata: “La meva filla no es disfressarà de pescadora”

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Amb l’arribada de Carnaval moltes escoles es preparen per a la cita amb diferents disfresses. És habitual que a cada classe es triï una temàtica i tots els alumnes vagin vestits de la mateixa manera.  A vegades, aquesta decisió pot comportar empipaments d’alguns nens que no es volen ficar segons quina disfressa o fins i tot de pares.

Aquest últim és el cas de la Rocío, usuària del compte de tiktok @veganaynormal. En un vídeo a les xarxes ha denunciat una suposada imposició per part del centre en la tria de la disfressa d’enguany.

A la gravació reconeixia estar “devastada”, amb “ganes de plorar i de cremar-ho tot”. Segons explica, a la classe de la seva filla Navia havien decidit que es disfressarien de pescadores, però que ella s’hi ha negat perquè “atempta contra els seus principis morals i ètics”. Tot i això, la professora li ha recordat que “hi ha una normativa a la classe” i que haurà d’anar de pescadora.

La mare, que també té un blog i un pòdcast, no es fa enrere i afirma que ho portarà a l’equip directiu, a qui li ensenyarà que no es pot discriminar ningú “per creences religioses, morals i ètiques”.

Aquest és el vídeo que ha penjat al compte de @veganaynormal: