Una dona investigada per estafar a l’ancià de 81 anys que cuidava

La Guàrdia Civil investiga l'estafa, que ascendiria a més de 600 euros

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Guàrdia Civil investiga per un delicte d’estafa a una dona que feia servir la documentació de l’ancià de 81 anys que cuidava, per fer diferents compres, arribant a estafar-li més de 600 euros.

El ‘Pla Major de Seguretat’ de la Guàrdia Civil contempla xerrades sobre conscienciació en relació amb diferents riscos que poden patir les persones pertanyents a aquest col·lectiu de risc, sent preferent el seu tracte i cura per la seva especial vulnerabilitat, segons destaca en un comunicat.

“Fruit del pla esmentat ha estat l’èxit en l’esclariment d’aquest fet”, en què la presumpta autora es va aprofitar de la confiança dipositada per l’ancià per estafar-lo diverses vegades.

La víctima, un home de 81 anys de la localitat sevillana de Lora del Río, va manifestar als agents que un familiar seu havia detectat que tenia uns càrrecs bancaris per unes quantitats que el vell no reconeixia. La Guàrdia Civil va esbrinar que la persona de confiança que acudia al seu domicili per cuidar-lo, va arribar a suplantar la identitat del denunciant, “ja que va poder tenir accés a la documentació d’aquest i va arribar a fer i finançar compres”.