Un noi ferit molt greu després de precipitar-se del sisè pis d’un hotel

Sembla que el noi va tornar de festa amb una considerable intoxicació etílica i hauria sortit al balcó a prendre l'aire.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un noi de 25 anys, de nacionalitat alemanya, ha ingressat amb pronòstic greu a l’Hospital de Son Espases, a Palma, després de precipitar-se des d’un sisè pis a l’hotel Pabisa Sofia, al carrer Sant Ramon Nonat de la Platja de Palma.

Segons ha informat el 061, l’avís de l’incident s’ha registrat al voltant de les 07.20 hores d’aquest matí. Fins al lloc dels fets, s’hi han desplaçat diverses ambulàncies, així com agents de la Policia Local i la Policia Nacional.

Els primers efectius d’emergències han trobat el turista conscient, però ferit greument, cosa que els ha sorprès en assabentar-se que s’hauria precipitat des d’un sisè pis.

Segons alguns testimonis el jove de 25 anys havia tornat recentment d’una festa molt borratxo i hauria decidit prendre una mica d’aire fresc al balcó, ja que se sentia marejat. La víctima presentava signes de politraumatisme greu i ha requerit intubació i estabilització.