Un conductor borratxo atropella i mata a tres persones

Ha donat positiu al control d'alcoholèmia i és per aquest motiu que ha estat detingut

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Tragèdia a Castelló on un conductor borratxo ha matat aquest divendres a la tarda a tres persones que passejaven en aquell moment per l’avinguda d’Alcora de la localitat.

L’accident a succeït al voltant de les 18h, quan el conductor circulava a gran velocitat, ha perdut el control i ha pujat sobre la vorera i ha atropellat mortalment a les tres víctimes.

Segons ha informat la policia local, les tres persones mortes, eren adultes i majors de 60 anys, tot i que a hores d’ara no ha transcendit més informació.

Tal com avança, El Periódico Mediterráneo, el conductor que ha provocat la tragèdia és un jove de 24 anys. Ha donat positiu al control d’alcoholèmia i ha quedat detingut. Agents de la policia local l’han pujat al cotxe patrulla entre aplaudiments de la gent que estava a la zona en aquells moments i a crits d’assassí.

Les víctimes han perdut la vida a l’acte i el cotxe ha quedat sobre la vorera, amb greus danys en tota la carrosseria, a l’alçada del número 112.

Precisament en aquest bloc hi vivia una de les persones que ha perdut la vida. El seu fill, totalment destrossat, arribava entre crits al lloc de l’accident i s’enfonsava al costat del cotxe de l’autor de l’atropellament. “Mama, mama… què t’han fet?”, plorava, desesperat, mentre els policies intentaven consolar-lo. El familiar ha hagut de ser atès pels serveis sanitaris desplaçats al lloc.