Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

Troben una nena de 8 anys desnodrida i vivint en condicions pèssimes

Avatar photo
La menor presentava també algunes lesions i s’ha detingut el seu pare, la seva tieta i la seva àvia per mantenir-la amagada

Quatre persones de la mateixa família han estat detingudes després de localitzar una nena de 8 anys en molt males condicions. La menor, que estava desnodrida, desorientada i amb algunes lesions, havia estat amagada pels seus familiars des del passat mes de febrer.

La investigació policial va iniciar-se el passat mes de febrer a Ontinyent, després que la Policia fos alertada que hi havia una nena desapareguda. Fonts policials han informat que la tutela de la menor havia estat assumida per la Generalitat Valenciana a finals de febrer, però quan els agents socials van anar a buscar-la al seu habitatge, havia desaparegut juntament amb el seu pare. 

La Policia va esbrinar que, dies després de desaparèixer i que la seva mare morís per causes naturals, la menor podria haver tingut contacte amb alguns familiars de la seva família paterna, motiu pel qual van començar a investigar l’entorn.

Finalment, els agents van trobar una casa deshabitada a la mateixa ciutat que podria estar servint d’amagatall al pare de la nena per evitar entregar-la als serveis socials. Així, la policia va requerir autorització judicial per entrar a l’habitatge i rescatar la nena.

La menor era dins la casa en el moment de l’entrada i estava amb el seu pare, que va quedar detingut. Vivia en condicions molt dolentes d’higiene, presentava signes de desnutrició i també tenia algunes lesions que hauria sofert amb anterioritat. La casa no tenia ni aigua, ni llum ni subministraments i la nena també presentava signes d’haver estat passant fred.

La menor va ser traslladada a un hospital per fer-li una valoració més exhaustiva, mentre que el seu pare, la seva tieta, l’àvia i la parella del pare van ser detinguts per sostracció de menor i detenció il·legal. Tots ells tenien ja antecedents policials, dos van ser posats en llibertat després de declarar i el pare i la tieta de la nena han passat a disposició judicial.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Nova diada de llibres, roses i entitats per Sant Jordi a Igualada

Notícia següent

Un instal·lador de fibra òptica roba una guardiola amb 2.500 € en un habitatge a Cambrils

Notícies relacionades