Dimarts, 28 de maig de 2024
És notícia

Troben el cadàver d’una dona gran desapareguda l’any 2021

Avatar photo
El 3 d’agost de 2021 es va denunciar la desaparició d’aquesta dona de 72 anys que patia demència

Agents de la Policia Nacional han trobat aquest dilluns un cadàver que podria correspondre’s amb el d’una anciana que tenia demència i va desaparèixer a Gandia (València) l’any 2021. El cos no presenta signes de violència, a l’espera de l’autòpsia.

El 3 d’agost de 2021 es va denunciar la desaparició d’aquesta dona de 72 anys després de deixar el seu habitatge tancat amb clau. L’anciana patia demència i s’havia desorientat en altres ocasions anteriors, informa Prefectura.

Una vegada es va tenir coneixement de la seva desaparició, es van activar dispositius de cerca en diverses zones de Gandia i voltants, amb la col·laboració ciutadana. Aquestes batudes es van prologar durant mesos, sense aconseguir donar amb el parador de la desapareguda fins a l’actualitat.

Divendres passat 19, arran de la troballa d’una bossa que contenia documentació de la desapareguda, mentre es feien treballs de neteja en una zona rural del municipi de Benirredrà, es va reactivar la cerca per part del Grup de Delictes Violents de la Brigada Local de Policia Judicial de Gandia.

Aquest dilluns al matí, amb suport de dues màquines desbrossadores, s’ha localitzat un cadàver en fase esquelètica que podria tractar-se de la dona desapareguda en 2021.

Després d’un primer examen per part d’agents de la Policia Científica de Gandia, no s’han observat indicis de violència, a costa d’una anàlisi forense més exhaustiu a través de l’autòpsia que permeti confirmar tant la seva identitat com les causes de la defunció.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Una nova edició dels Premis InJUè de la Diputació reconeix el talent emprenedor dels més joves

Notícia següent

Reus impulsa al barri Fortuny un projecte d’enfortiment comunitari

Notícies relacionades