Creua amb semàfors en vermell totalment borratxa amb els nens al cotxet

Els policies que van parar-la van ser agredits i insultats

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Agents de la Policia Nacional han detingut a una dona de 37 anys per presumptament creuar semàfors en vermell amb evidents símptomes d’embriaguesa mentre passejava als seus fills en un carret, i posteriorment insultar i agredir als policies que la van identificar.

 

Els fets van ocórrer al voltant de les 17.00 hores d’aquest dissabte, quan els agents van ser alertats per la Sala del 091 perquè acudissin a un carrer de la ciutat, on segons diversos testimonis una dona estava caminant pel carrer amb evidents símptomes d’embriaguesa. Pel que sembla, la dona creuava els semàfors en vermell, la qual cosa obligava els vehicles a frenar per a evitar un atropellament.

 

Els policies van acudir ràpidament al lloc, on van localitzar a la dona que mostrava signes d’haver ingerit alcohol, perquè havia de secundar-se en les parets i aparadors per a no caure a terra. A més, portava un carret gemel·lar amb dos nens en el seu interior, han indicat les forces i cossos de seguretat en un comunicat.

 

Quan els agents es van acostar per a identificar-la, la dona va començar a insultar-los i a aixecar-los la mà en actitud amenaçadora. Els policies li van sol·licitar el telèfon d’alguna persona que es pogués fer càrrec dels menors, però ella es va negar reiteradament a col·laborar, si bé finalment va aportar el número del pare dels nens, al qual se’ls va lliurar.

 

Diversos testimonis van manifestar als agents que la dona havia creuat semàfors en vermell amb els menors, la qual cosa havia obligat els cotxes a frenar per a no atropellar-los. A més, els policies van observar que els nens es trobaven en un “estat de descuit”, amb les “peces de vestir brutes i gran mucositat en la cara”.

 

Per tot això, els agents van detenir a la dona com a presumpta autora d’un delicte d’abandó de menor.

 

Una vegada introduïda en el vehicle policial, la detinguda va començar a propinar cops al cotxe, donar-se cops de cap contra la mampara i pegar puntades als agents, fets pels quals també se li imputa un delicte d’atemptat contra l’agent de l’autoritat. L’arrestada ha passat ja a disposició judicial.