Aprofitava la seva posició per tocar-li les parts íntimes i l’amenaçava

Utilitzava la seva posició de poder i amenaçava de violar-la o matar-la

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 46 anys per utilitzar la seva posició de superioritat per assetjar, intentar besar i fer tocaments a les parts íntimes a una companya de treball en ocasions repetides sense el seu consentiment, i amenaçar-la de violar-la o matar-la si denunciava els fets.

Les investigacions dels agents es van iniciar després de tenir coneixement que una jove havia estat presumptament agredida sexualment en el seu lloc de treball per un dels seus superiors, cosa que podria no ser un fet aïllat. Els fets haurien tingut lloc entre l’1 de febrer de 2022 i l’1 de gener de 2023 en un local comercial de la localitat valenciana on tots dos treballaven, segons han informat les forces i cossos de seguretat en un comunicat.

Presumptament, l’home, que tenia una posició de responsabilitat, utilitzava la seva situació per assetjar la víctima, intentar besar-la i apropar-se a ella prement-la contra les seves zones íntimes, arribant a fer-li tocaments als pits, tot això mentre l’agredia verbalment. A més a més, havia amenaçat la jove de violar-la o matar-la si denunciava els fets.

Després de diverses setmanes d’investigació, els agents van descobrir que no es tractava d’un fet aïllat, podent haver-hi altres casos, sent el sospitós investigat per aquesta raó. Finalment, la setmana passada, els agents van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual. I, després de registrar el seu domicili, van intervenir quatre catanes, una arma tipus “taser” i una pistola de boles.

L’arrestat, de nacionalitat espanyola i sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial, que ha decretat una prohibició de comunicació i aproximació a la víctima de 300 metres, així com la intervenció de qualsevol mena d’arma que pogués tenir a casa seva a Paterna.