Portava sota el seient del copilot del cotxe 130 grams de cocaïna per a vendre

Va ser interceptat per la Policia Nacional, que el tenia vigilat, després que fora a Madrid per la droga; va intentar despistar als agents per a ocultar que portava la cocaïna al cotxe

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Nacional ha detingut a Ciudad Real al conductor d’un vehicle que transportava 130 grams de cocaïna en un habitacle ocult del turisme. L’home, que va ser interceptat en el moment del seu retorn a Ciudad Real, havia adquirit la droga a Madrid capital i la traslladava oculta en una “caleta” sota el seient del copilot amb obertura a distància mitjançant un ressort mecànic.

Pensava tractar i vendre la droga a Ciudad Real
Els agents de la Policia Nacional, que seguien la pista del presumpte delinqüent des de feia mesos, van sospitar d’un dels seus desplaçaments a Madrid, i van interceptar el vehicle a la seva arribada a Ciudad Real, on presumptament es disposava a introduir i processar la cocaïna en dosi per a posteriorment vendre-la directament als consumidors tant en la capital com en localitats limítrofes.
El presumpte delinqüent va dificultar la labor policial sabent que els estupefaents es trobaven ocults i fora de perill en un compartiment del turisme gairebé impossible de detectar, amb l’afegit que a més va dipositar a manera de cimbell parteix de la droga sota la palanca de canvis per a així distreure l’atenció dels policies de l’amagatall principal. No obstant això, la perícia dels agents va permetre localitzar el mecanisme d’obertura a distància de “caleta” situada sota el seient del copilot, on es trobava el muntant principal de cocaïna.

És un expert en la distribució d’estupefaents
El detingut és un expert en la distribució d’estupefaents que compta amb antecedents penals previs per delictes contra la salut pública. Se li han intervingut un total de 9 càpsules de cocaïna amb un pes brut de 130 grams, a més de 255 euros en efectiu i el turisme en el qual ocultava la droga.