Ocupen el pis d’una anciana i tiren totes les coses al carrer

La dona havia estat vivint allí fins que va emmalaltir i va ser ingressada a l'hospital

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El pis d’una octogenària situat al carrer Ambaixadors, prop de la plaça de Cascorro, a Madrid, ha estat ‘okupado’ mentre ella estava vivint a casa de la seva filla. Els ‘okupes’ han provocat destrosses en l’habitatge i han llançat la seva roba i pertinences al carrer.

La família de la dona ha denunciat la situació aquest dilluns en un programa de Telemadrid. “Ho estic sofrint jo, no tinc amb qui esplaiar-me”, ha assegurat la seva filla. “Damunt, han tirat tota la roba que tenia ella, tot el que tenia. Això és una vergonya”, ha afirmat.

 

La dona havia estat vivint allí fins que va emmalaltir i va ser ingressada a l’hospital. Per a recuperar-se es va anar a viure un temps a la casa de la seva filla. Cada quinze dies passava a donar un cop d’ull a la casa, alhora que continuava pagant el lloguer i la comunitat, perquè l’habitatge pertany a l’Empresa Municipal de l’Habitatge.

“La meva mare encara no sap res perquè tinc por que li doni alguna cosa i es mori en l’acte”, ha explicat la filla. “El meu marit tampoc sap res perquè està malalt, estic passant una setmana que no la hi desitjo a ningú”, ha explicat.