Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

NOU ESCÀNDOL: Al rei emèrit li apareix una filla secreta

Avatar photo

Alejandra, una dona casada i amb un fill, és filla de Juan Carlos I i una aristòcrata més gran que ell.

Un nou escàndol esquitxa el rei emèrit, amb una monarquia espanyola que sol actuar de forma divergent amb el que predica. Aquest cop la sorpresa és majúscula: l’actual rei i les infantes tindrien una germana d’uns quaranta anys, filla de la relació de l’emèrit amb una aristòcrata.

Aquesta bomba es pot llegir en un avanç editorial del llibre ‘King Corp.’, dels periodistes José María Olmo i David Fernández, una obra de recerca que desvetlla actius, negocis, amistats i fins i tot una filla secreta del Rei emèrit.

Així ho revela el digital El Confidencial, que afegeix que aquesta germana de Felip VI va néixer a finals dels setanta, principis dels vuitanta. Es diu Alejandra, està casada, té un fill i mai no ha reclamat cap mena de dret successori.

Va créixer ignorant qui era realment el seu pare i, quan va esbrinar, va optar per seguir-ho ignorant. En canvi, a la Zarzuela tots coneixen l’existència d’Alejandra des que l’emèrit li va revelar a un jove Felip VI, tement que conegués la seva germanastra i se n’enamorés.

Quan Alejandra es va assabentar de la seva veritable filiació, el llavors cap de l’Estat va intentar compensar la falta de reconeixement oficial amb afecte i altres mostres de generositat, encara que mai no la va tractar com els seus tres fills.

‘UNA BONA NOIA, MOLT INTEL·LIGENT I PREPARADA’

La filla no reconeguda de Joan Carles I ve d’una família d’aristòcrates ben connectada amb el poder. Quan va néixer, el seu suposat pare tenia més de 70 anys i a ningú no li va semblar sospitós. Va anar fent anys amb els privilegis propis d’una família de la noblesa. Tot i que va arribar a l’adolescència sense saber qui era el seu pare, sempre en va tenir un altre a casa.

L’emèrit i la mare d’Alejandra es coneixien de joves, compartien amics i passió per la caça. El Rei havia tingut altres amants i en va tenir moltes més després, però la seva relació amb la progenitora de la seva quarta descendent va ser especialment omesa.

Joan Carles I va moure els seus fils per assegurar-se que a la mare de la seva quarta filla no li faltés feina ni presència als mitjans. Era una habitual de la premsa rosa i hi tenia moltes amistats. Fins i tot es va convertir en la musa d’un cèlebre dissenyador d’alta costura.

Quan la notícia de la filla bastarda va superar els murs del Palau i va començar a ser coneguda pel cercle d’amistats del rei, aquest anava explicant que era una bona noia, molt intel·ligent i preparada. Semblava orgullós d’ella.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

19 − 1 =

Notícia anterior

Tarragona és una de les ciutats més brutes d’Espanya

Notícia següent

L’Ajuntament de Reus licita el nou servei d’atenció telefònica

Notícies relacionades