Dimarts, 23 d'abril de 2024
És notícia

El nen de 4 mort en una assecadora volia fer una sorpresa a la tieta de 17 anys

Avatar photo
El petit va quedar-se adormit al sofà amb la seva tieta, de 17 anys, però va despertar i va voler amagar-se per fer-li una sorpresa

La Policia ha determinat que la mort del nen de 4 anys que va morir asfixiat a dintre d’una assecadora va ser accidental.

L’informe de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil confirma que el nen va quedar-se adormit amb la seva tieta, una noia de 17 anys, al sofà de l’habitatge.

Quan el petit va despertar-se, veient que la seva tieta encara dormia, va voler amagar-se per fer-li una sorpresa, així que va sortir a la terrassa i va ficar-se dins de l’assecadora, amb la mala sort que la porta es va tancar i va quedar atrapat dins. A causa de la falta d’aire a l’interior de l’aparell, el nen es va asfixiar.

Així ho confirmarien les declaracions dels diferents familiars, així com la inspecció ocular que els agents van fer en el moment dels fets. Van ser els familiars qui van trobar el nen, ja ofegat, després d’una estona buscant-lo per casa perquè no el trobaven. La tieta del noi, segons informen des del mitjà ‘Última Hora’, està devastada per la tragèdia, ja que estava molt unida al petit.

Durant el matí, la Guàrdia Civil ha visitat de nou el lloc dels fets, un habitatge de Magaluf, a Mallorca, i s’ha entrevistat amb els familiars del petit. Està previst que durant els pròxims dies enviïn l’informe al Jutjat de Palma, però si no hi ha canvis destacables en la investigació, el cas quedarà arxivat com un molt desafortunat accident. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Barcelona estrena el “Balcó d’Equipaments de Can Peguera”

Notícia següent

Mor en Marcelí, històric casteller dels Nens del Vendrell

Notícies relacionades