Multiplica per sis la taxa d’alcohol i col·lideix amb un cotxe

El conductor va fer "amenaça" d'abandonar el lloc

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Municipal ha denunciat a un home que va llançar una taxa d’alcoholèmia de 1,45 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire espirat, la qual cosa gairebé sextuplica la màxima permesa, després de col·lidir amb el seu vehicle contra un altre turisme que es trobava estacionat en el passeig de Joan Carles I de la capital val·lisoletana.

Segons han informat fonts de la Policia Municipal a Europa Press, els fets es van produir entorn de les 20.30 hores d’aquest dilluns, quan un turisme col·lidia amb un altre que es trobava estacionat en el passeig de Joan Carles I a l’altura del poliesportiu de Canterac i causava danys d’escassa entitat.

El conductor, segons el relat policial, va fer “amenaça” d’abandonar el lloc, però agents de la Policia li van observar amb símptomes d’embriaguesa, per la qual cosa van sol·licitar la presència de l’equip d’Atestats per a realitzar-li la prova d’alcoholèmia.

En els test va llançar un resultat d’1,45 mil·ligrams per litre d’aire espirat, la qual cosa gairebé sextuplica la taxa permesa per a la majoria dels conductors, de 0,25 mg/litre. Fonts policials han apuntat que costa recordar una taxa d’alcoholèmia tan elevada en els últims anys a Valladolid.