Macabra troballa: apareix una dona morta sense cap ni mans

El cadàver es trobava surant al mar i va ser vist pels clients d'un restaurant

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Guàrdia Civil investiga les circumstàncies de la troballa d’un cadàver decapitat sense cap ni mans que ha estat trobat en una platja de Marbella. El cos també presentava un ampli tall en l’abdomen.

La troballa es va produir al voltant de les 17.00 hores d’aquest diumenge 8 de gener, quan un grup de clients d’un restaurant situat en la zona de la urbanització Marbesa va veure el que semblava ser el cos d’una persona surant en l’aigua.

 

Els testimonis van alertar immediatament a la sala del 091 de la Policia Nacional, que va enviar una patrulla de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Marbella per a comprovar l’avís.

Els informants van manifestar la seva intenció de llançar-se a l’aigua per a rescatar el cos, creient que era algú que s’havia ofegat i podia ser rescatat. No obstant això, la policia li ho va desaconsellar davant el temporal regnant en la zona.

 

Quan els agents van arribar al lloc, la mar ja havia tret fins a la riba el cadàver. Davant la macabra troballa, es va activar la comitiva judicial i es va acordonar la zona per a preservar possible pistes.

Encara que la policia va acudir en primera instància a l’avís, la recerca ha recaigut en la Guàrdia Civil atès que és aquest Cos de Seguretat el que té competències en la mar.

D’acord amb l’estat que presentava, el cadàver portaria poc temps en l’aigua, segons les fonts consultades, que van ressaltar la complexitat d’una recerca d’aquestes característiques, on ni tan sols hi ha empremtes dactilars ni peces dentals per a identificar a la víctima. No obstant això, el primer pas serà, una vegada es tingui una data aproximada de l’òbit, investigar les denúncies de desaparicions.