Diumenge, 23 de juny de 2024
És notícia

Busquen la Laia i Joel, 2 nens de 2 i 5 anys desapareguts fa més d’un any

Avatar photo
El seu pare està desesperat i no perd l’esperança de trobar-los

SOS Desaparecidos ha tornat a reactivar la cerca de dos nens de dos i cinc anys que van desaparèixer el desembre de l’any 2022. El pare de la Laia i del Joel no perd l’esperança de poder trobar-los, però la Policia creu que ni tan sols segueixen al país.

El 28 de desembre del 2022, la mare dels petits, Cenet Wera Therese Milsten, va endur-se els nens de Manacor, a les Balears. El pare té la custòdia dels nens i la seva pàtria potestat i ha demanat a la Policia que investigui, però la Policia Nacional creu que ni la mare ni els nens són a Espanya.

Creuen que la Cenet va endur-se els nens a Suècia i la policia espanyola va demanar la col·laboració de les forces de seguretat sueques, però després de gairebé any i mig de cerca, encara no l’han trobat.

La Justícia ha emès una ordre de cerca i captura de la Cenet i una ordre de restitució dels menors per retornar-los amb el seu pare, que és qui té la custòdia i pàtria potestat dels petits a causa d’una resolució judicial del febrer d’enguany.

La Policia sueca ha intentat executar les ordres en tres ocasions des del 23 de setembre del 2023, que és quan van rebre la resolució de la sentència del Tribunal Suprem suec. Però no van aconseguir trobar la dona ni els nens.

El president de SOS Desaparecidos, Joaquín Amills, ha explicat a ‘Telecinco’ que estan molt preocupats per aquest cas i pel “drama que significa que els menors siguin apartats i privats del dret d’un dels seus progenitors”. També lamenta la “ineficàcia” de les autoritats, que van permetre que la Cenet sortís del país i que fins ara no s’hagi pogut restituir els menors.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Balaguer presenta la programació per a celebrar la revetlla de Sant Joan

Notícia següent

Ripollet celebra el Dia Mundial del Medi Ambient

Notícies relacionades