ESCÀNDOL: Difonen un vídeo amb gogós a la llotja del Mallorca-Barça

Durant el transcurs del partit els aficionats van poder observar, atònits, com l'espectacle amb gogós continuava.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els mateixos aficionats del Mallorca han difós a través de xarxes socials un enregistrament amb el mòbil on es pot veure, en la nova zona VIP de la llotja de Son Moix, un espectacle amb gogós. L’espectacle es va desenvolupar durant el matx Mallorca-Barça que es va celebrar dissabte passat al camp del Mallorca.

‘Viu una experiència única on l’alta gastronomia s’entrellaça amb espectacles captivadors’ és com es publicita aquest nou i polèmic espai de l’estadi mallorquí ubicat al gol nord, segons explica el rotatiu mallorquí Última Hora.

I és que durant tot el partit el Barça-Mallorca, que va acabar amb empat a 2, es van poder veure els animats balls de ‘table dance’ de les gogós des de diversos punts de l’estadi.

I és que el nou model econòmic dels clubs, destinat a ‘millorar l’experiència als estadis’, si no és des del punt de vista econòmic, no s’entén gaire que la festa amb gogós se celebri durant el transcurs del partit, sense fer gaire cas d’aquest.

Les anomenades llotges vip, segons denuncien molts aficionats, són espais on el classisme i el masclisme prenen el protagonisme, deixant totalment de banda el futbol. Consum d’alcohol, ‘noies de representació’ gogós, canapès… tot plegat xoca amb els valors que diu representar el món de l’esport.