Una dona de 49 anys mor ennuegada per un entrepà de calamars

Després de 20 minuts intentant reanimar-la, els facultatius només van poder certificar la seva mort

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una dona de 49 anys va morir ennuegada diumenge passat mentre menjava un entrepà de calamars en la localitat madrilenya de Colmenarejo. Els fets van tenir lloc a la terrassa d’un bar de la localitat, segons informa la policia.

L’avís al 112 va arribar pocs minuts abans de les 11 del matí. Els primers a atendre la dona van ser membres de la Guàrdia Civil, Policia Local i Protecció Civil.

La dona va començar a trobar-se malament i va començar a convulsionar. Els agents dels cossos policials van arribar ràpidament, ja que es trobaven desplegats amb motiu de les eleccions que se celebraven aquell mateix diumenge.

Quan els serveis d’emergència van arribar al lloc es van trobar a la dona en parada cardiorespiratòria. Després de 20 minuts intentant reanimar-la, els facultatius només van poder certificar la seva mort.

La dona morta residia en una residència per a persones amb discapacitat intel·lectual. En el moment del succés, estava desdejunant amb diversos familiars que s’havien desplaçat fins al municipi per a esmorzar amb ella.