Una dona de 62 anys li talla el coll a un home

Encara es desconeixen els motius de l'agressió

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Nacional ha detingut a una dona de 62 anys per intent d’homicidi per fer-li un tall al coll amb una fulla d’afaitar a un home, de 39 anys, a la sortida d’un bar.

Els fets van tenir lloc a les 18.30 hores del passat diumenge al carrer Mesquita, on es va produir una discussió entre dues persones. Després de l’ocorregut, van acudir el lloc en ambulància, sanitaris del Samur-Protecció Civil, que van trobar a la víctima asseguda conscient però sagnant abundantment pel coll. Ha estat evacuat a l’Hospital 12 d’Octubre, on va ingressar en estat menys greu.

Agents de la Policia Nacional, ajudats per la Policia Municipal, van localitzar a l’agressora, que s’amagava en el seu habitatge situat en el mateix edifici del bar en qüestió, que es troba a Usera, Madrid, denominat M.Tornavacas, i la van detenir per un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

Encara es desconeixen els motius de l’agressió. Pels testimonis, se sap que l’agressora és una dona colombiana i la víctima un ciutadà peruà. La Policia ha recuperat la fulla d’afaitar utilitzada.