Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

Deixen un nen de 4 anys oblidat en un autobús escolar

Avatar photo
El conductor va arribar a cotxeres, va trobar-se el menor al vehicle i va haver-lo de portar personalment a l’escola

Les autoritats investiguen les circumstàncies que van dur a l’oblit d’un nen de 4 anys dins d’un autobús escolar. Els fets van succeir el passat dilluns, 25 de març, quan el conductor del vehicle estava revisant el vehicle després d’anar a les cotxeres i va trobar-se amb el menor de 4 anys.

L’home va acabar portant el nen a l’escola personalment amb el seu vehicle particular i després va informar sobre els fets. La Generalitat Valenciana ha obert una investigació per saber com pot ser que els monitors, que són contractats per una empresa privada, s’oblidessin del menor i que ningú s’adonés que era al vehicle.

La família del menor, després d’assabentar-se dels fets, ha interposat una queixa davant la inspecció educativa i també a l’empresa d’autobusos, que és qui contracta els monitors que s’encarreguen de la cura dels menors durant els trajectes escolars.

La Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes (FAMPA) de València, preguntats per EFE, han assenyalat que l’AMPA de l’escola comunica cada dia incidències que tenen a veure amb el transport escolar, com per exemple que els vehicles arribin tard o que només hi hagi un vehicle per cobrir els trajectes.

“Aquest dimecres van explicar que s’havien deixat un nen oblidat a l’autobús i que, quan tornava a les cotxeres, van adonar-se que hi era i el van retornar a l’escola”, asseguren.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’enxampen begut, sense carnet i contra direcció per l’N-II

Notícia següent

Concòrdia pregunta per les funcions de l’Institut Nacional de l’Habitatge

Notícies relacionades