Colpeja diverses vegades amb un pal a la seva parella i li disloca un braç

Diversos veïns van trucar a la Policia, però la dona va dir que no passava res

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La Policia Nacional ha detingut a un jove de 25 anys per colpejar amb un pal a la seva parella i dislocar-li un braç, després de marxar-se la patrulla que havia acudit al domicili per una crida dels veïns.

El succés va tenir lloc dimecres passat a Palma, segons ha detallat la Prefectura Superior de la Policia Nacional a Balears en una nota de premsa.

Al voltant de les 17.00 hores, diversos veïns de la barriada del Molinar a Palma van telefonar a la Policia després de sentir la parella discutir acaloradament. Al lloc va acudir una patrulla i es va entrevistar amb la víctima. La dona els va dir que no passava res, que tot estava en ordre i que els veïns s’haurien equivocat. Per això, els agents van marxar.

Al voltant de les 21.00 hores, els mateixos agents van acudir a un hospital per una altra intervenció. Allí van veure a la veïna amb la qual s’havien entrevistat en el Molinar i li van preguntar què havia passat.

Pel que sembla, quan els agents havien marxat del domicili, la parella sentimental que es trobava a baix al portal, va entrar i va agafar un pal, amb el qual va colpejar a la víctima en diverses ocasions. La dona va sofrir cops en la costella, cap i una luxació del braç, i va haver d’acudir a urgències.

A més, després de l’agressió el jove va robar diners en efectiu de la seva parella i va marxar, recull Europa Press. Després del relat de la víctima a l’hospital, els agents van començar a donar batudes per la zona. Van localitzar al sospitós en un bar pròxim, on el van detenir.

La Policia va efectuar un registre en el domicili del detingut, en el qual van trobar dues armes de foc, una arma curta i una altra llarga, que han quedat intervingudes per a la seva recerca.