Assassinen una fruitera a punyalades

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una dona, de 42 anys d’edat, ha estat trobada morta amb signes de violència en el seu pis.

El cos va ser trobat a última hora d’aquest diumenge en un habitatge situat en l’edifici número 51 de la Rúa Quiroga (Lugo), en el barri de Sant Antoni, en la zona de les cases sindicals.

Va ser un familiar de la morta qui va alertar a les forces de l’ordre després de trobar-se amb el cos. S’havia acostat al seu domicili perquè no sabia res d’ella.

La víctima, que vivia sola en un pis de la segona planta de l’edifici, presentava ferides d’haver rebut diverses ganivetades. La Policia Nacional s’ha fet càrrec de la recerca.

Segons fonts policials, de moment, no hi ha cap persona detinguda amb relació a aquest crim. S’està prenent declaració al voltant de la víctima (a veïns i familiars) per a tractar d’esclarir l’ocorregut.

Són diverses les hipòtesis que es remenen per part dels agents de la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta (UDEV) que han assumit la recerca. No es descarta que pugui tractar-se d’un cas de violència masclista.

Segons afirmen persones del barri en el qual van succeir els fets, la víctima es deia Cristina i treballava en una fruiteria situada en la Rúa Mallorca, en el barri de Lugo de La Miraculosa, des de fa uns dos anys.

L’aixecament del cadàver es va produir en la matinada. Aquest dilluns, agents que participen en la recerca es troben en el domicili per a continuar amb les perquisicions. El Jutjat número 1 de Lugo ha assumit aquest cas. S’ha decretat secret de sumari.