Dissabte, 13 d'abril de 2024
És notícia

L’assassí de la dona trobada en una maleta ja havia matat 2 persones abans

Avatar photo
El José Manuel havia estat en un psiquiàtric per violar i matar la seva àvia i a presó per assassinar una veïna

La Policia ha detingut un home presumptament relacionat amb la mort d’una dona que va aparèixer dins d’una maleta en un descampat. Fonts policials indiquen que l’home detingut seria José Manuel Durán González, un vell conegut de la Policia que ja havia estat a presó per matar dues persones. Feia només uns mesos que tornava a estar al carrer quan va tornar a matar.

La troballa del cadàver va produir-se el passat 22 de febrer en un descampat de Vigo, on alguns veïns feia temps que tenien localitzada una maleta abandonada. De fet, la maleta va aparèixer al descampat per primer cop a l’agost, just en l’època en què una dona va desaparèixer a la zona. 

Ella vivia amb un home, en José Manuel, tots dos toxicòmans que compartien pis ben a prop de la zona on ha aparegut la maleta. Segons ‘El Faro de Vigo’, l’home va ingressar l’any 1988 en un psiquiàtric després de matar i violar la seva pròpia àvia.

Uns anys després, l’any 2004, el criminal, conegut com ‘O Chioleiro’, va tornar a ingressar a presó després de matar la seva veïna. 

De fet, l’assassí va sortir de la presó el febrer del 2023, només uns sis mesos abans de la desaparició de la dona que va ser localitzada morta en una maleta. Si es confirma, seria el seu tercer assassinat després d’haver passat tota una vida a la presó per la mort de l’àvia i la veïna.

Morta i abandonada en una maleta

L’últim dels seus crims seria el de la dona que va aparèixer morta el 22 de febrer. El seu cos estava en avançat de descomposició, un fet que reforça la hipòtesi que la dona ha estat morta des del moment en què va desaparèixer, el passat mes d’agost.

La víctima seria una dona de 60 anys que vivia prop de la zona on van trobar la maleta, a uns 200 metres de distància. Hi vivia amb en José Manuel, que era la seva parella, fins que va desaparèixer sense deixar rastre.

L’home va continuar vivint en el mateix pis durant un temps, però finalment va mudar-se. Després de la troballa del cadàver, ‘O Chioleiro’ ha tornat a ser detingut.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Comença la pacificació del barri del Putxet i el Farró de Barcelona

Notícia següent

ERC i el Grup Cultural Garrigues posen en valor la cultura popular de Lleida

Notícies relacionades