Apareixen vius tres desapareguts de l’incendi a una discoteca de Múrcia

Dels 13 morts trobats fins al moment, tan sols se n'han pogut identificar tres.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Una petita llum al cúmul de foscor que ha resultat de l’incendi de la discoteca murciana. Tres persones que constaven com a desaparegudes i es creia podrien haver mort en el devastador incendi de les discoteques d’Atalayas, a Múrcia, es troben en bon estat i ahir a la nit van contactar amb les seves famílies.

Així ho ha avançat la vicealcaldessa de Múrcia, Rebeca Pérez, al programa ‘Hoy por hoy’ de la Cadena Ser. Recordem que el balanç actual del sinistre és de 13 persones mortes i 24 més de ferides.

La majoria de les víctimes es concentren a l’anomenada ‘Fonda Milagros’ on, per causes que encara cal determinar, s’ha originat l’incendi. A la Sala Teatre, que com la Sala Golden també ha resultat afectada pel foc, no s’han de lamentar víctimes.

DIFÍCIL IDENTIFICACIÓ

​Per la seva part, Diego Seral, portaveu de la Policia Nacional, ha parlat al canal 24 hores de Televisió espanyola: “Confirmem la trista notícia de 13 morts, tres dels quals ja s’han identificat”.
“Quant a la quantitat de persones desaparegudes preferim ser prudents. No descartem que hi hagi alguna persona més morta a l’interior”, ha explicat.
Els agents de la Policia Nacional segueixen sense poder entrar al local: “La Policia Nacional encara no ha pogut entrar a l’interior. El grup de recerca ha iniciat el procés i és una informació secreta que es traslladarà a les autoritats oportunes. L’estat en què han quedat les instal·lacions complica Bombers i la Policia Nacional”.

NOMBROSES MOSTRES DE DOL

Els missatges de dol i solidaritat amb les famílies de les víctimes han estat constants durant tot el diumenge i han arribat d’institucions, partits polítics, ajuntaments i equips esportius.
El tenista murcià Carlos Alcaraz, s’ha solidaritzat amb les víctimes des de Pequin, on disputa l’Open Xina de Tenis. També els monarques espanyols han volgut expressar ‘el seu dolor i consternació’ pel sinistre a la discoteca de Múrcia.