Un home de 20 anys pega i tira a terra a la seva parella i fuig de la Policia

L'agressor va fugir del lloc a la carrera

temps lectura-Temps de lectura: 1 minut

La Policia Local ha detingut a un home de 20 anys per agarrar del coll, tirar al sòl i donar una puntada a la seva parella abans de fugir dels agents.

Segons han informat fonts policials, els fets van tenir lloc dissabte passat, 24 de desembre, a les 05:25 hores quan una patrulla de la Policia Local, que es trobava en la zona de la Plaça de l’Estrella realitzant labors de vigilància i prevenció en l’àmbit de la seguretat ciutadana, va ser requerida per diversos vianants.

Els alarmants van assenyalar als funcionaris que, a pocs metres de distància, es trobava una jove tirada en el sòl que havia sofert una agressió per part d’un home que l’acompanyava.

Tal com recull la Policia Local en un comunicat, l’agressor va fugir del lloc a la carrera, per la qual cosa un dels actuants es va quedar per a atendre la dona mentre un altre agent iniciava la persecució de l’home.

La suposada víctima, una dona de 24 anys, plorava nerviosa i es queixava de dolor en una de les seves cames. Aquesta va manifestar que l’home que fugia era la seva parella des de feia quatre anys i que, en el moment en el qual va decidir abandonar el lloc, l’al·ludit se li va acostar per l’esquena subjectant-la del coll, tirant-la al sòl i propinant-li una puntada.

Posteriorment, l’home va fugir de la zona en el moment en el qual es va adonar que diverses persones van sortir en ajuda de la suposada víctima, els qui es van presentar com a testimonis dels fets i van corroborar la versió facilitada per la dona.

Finalment, la Policia Local de Vigo va agafar a l’home; B.G.B, de 20 anys, procedint a la seva detenció per la suposada comissió d’un delicte de violència de gènere.