El Millor Croissant Gourmet es fa en una pastisseria tarragonina

La pastisseria també va rebre el guardó Fava d'Or com a millor establiment de les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre

04 de març de 2025 a les 09:26h

Cal Jan, la reconeguda pastisseria de Torredembarra, amb cafeteria també a Tarragona, ha aconseguit un nou èxit en l'àmbit gastronòmic amb la seva recent victòria al Croissant Fest de Barcelona, celebrat el passat 22 i 23 de febrer al Poble Espanyol.

En la primera edició d’aquest festival, Cal Jan va guanyar el Premi del Jurat al Millor Croissant Gourmet per la seva creació més innovadora: el Croissant Exòtic. Aquest exquisit dolç, que ha captat l'atenció dels experts i el públic, es presenta farcit de gianduja de xocolata blanca amb praliné de coco torrat, compota de mango, i una base banyada amb més xocolata blanca i coco. Per culminar aquesta obra mestra, el croissant és decorat amb una semiesfera que representa un coco.

CAL JAN EXOTIC

Aquest guardó se suma a altres reconeixements que Cal Jan ha aconseguit recentment. A principi d'any, l'establiment va ser inclòs en la prestigiosa llista de les 50 millors pastisseries de Catalunya del 2025, segons el premi Fava de Cacau. A més, la pastisseria també va rebre el guardó Fava d'Or com a millor establiment de les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Aquestes distincions consoliden la trajectòria de Cal Jan com una de les pastisseries més destacades de la regió.

Sobre l'autor
Maria Lorenzo foto
Maria Lorenzo
Veure biografia
El més llegit