Entrevista a Josep Manel Sabaté, alcalde de Castellvell del Camp

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Josep Sabaté, alcalde de Castellvell del Camp. Foto: JC

Quina valoració fa d’aquests primers mesos de mandat?

Han estat intensos i molt satisfactoris, tinc un equip de govern que treballa molt i està disposat a donar-ho tot pel benestar de les nostres veïnes i veïns. En aquestes condicions, és més fàcil prendre decisions que siguin bones per al poble.

Quins són els projectes indispensables pel 2020?

Deixar sense efecte l’acord de contribucions especials aprovat el 2018 en un Ple, ampliar la fibra òptica a tot el municipi, tornar a prioritzar el soterrament de les torres elèctriques de la urbanització del Pinar i fer que la igualtat entre dones i homes, al nostre municipi i a la resta de Catalunya, sigui un fet.

En l’àmbit local, què canviaria del 2019?

La neteja. Actualment tenim un problema que s’ha de solucionar amb l’empresa que realitza aquesta tasca. A més, com he dit abans, les contribucions especials.

Què és el que més li agrada del Nadal?

Fer el pessebre, passar temps amb els familiars als dinars de Nadal i Sant Esteve i gaudir d’un bon cap d’any amb els amics que estimo. M’entristeix, però, trobar a faltar les persones estimades que ja no hi són. Del Nadal m’agrada tot, excepte el consumisme.

Quin regal li faria al seu municipi?

Ajudar a aquelles famílies que ho passen malament. Oferir un teatre i un centre cultural polivalent per als actors de La Teatrera on es pogués reunir la gent del poble, solucions ràpides pel que fa a  totes les urbanitzacions i, una cosa també molt important, una rebaixa del rebut de l’aigua. No sé si és molt o poc, però és el que els regalaria ara mateix.