Entrevista a Joan Maria Sardà, alcalde de La Pobla de Mafumet

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Joan Maria Sardà, alcalde de La Pobla de Mafumet. CEDIDA

Quina valoració fa d’aquests primers mesos de mandat?

Estem seguint la línia de treball i la inèrcia que ja veníem posant en pràctica en el mandat anterior, però amb gent nova. Això suposa que hem renovat les energies i que han entrat a l’Ajuntament idees i maneres de fer noves, però que mantenim l’essència del que sempre ens ha caracteritzat: a La Pobla, la prioritat són les persones.

Quins són els projectes indispensables pel 2020?

De cara al 2020 volem seguir treballant pel benestar dels nostres habitants, com a prioritat absoluta i innegociable. Volem seguir sent un poble tranquil alhora que molt actiu en la vida social, que fomenti les relacions entre veïns i, per tant, que faci de la cohesió social la clau del municipi. I també volem gaudir plenament de les festes Decennals de la Mare de Déu del Lledó, que celebrarem durant tot l’any.

En l’àmbit local, què canviaria del 2019?

No canviaria res, en el sentit literal de la paraula canviar, perquè crec que ha estat un bon any per a La Pobla. Però millorar, sí. M’agradaria que hi hagués més ocupació per a tothom, guanyar-li la batalla a l’atur i que tothom tingués un lloc de treball estable i que cobrís les seves necessitats socials.

Què és el que més li agrada del Nadal?

L’ambient que es respira als carrers i, per damunt de tot, les cares d’il·lusió dels infants, que en definitiva són els principals protagonistes del Nadal i pels quals val la pena tot l’esforç i dedicació que posem en organitzar aquestes festes.

Quin regal li faria al seu municipi?

Crec que La Pobla és un municipi en què no podem queixar-nos pel que fa a serveis municipals. Amb tot, encara tenim habitants que lluiten per trobar un lloc de treball. Aquesta és la necessitat més imperiosa que tenim a nivell col·lectiu.