Daniel Caballero: “La Bisbal del Penedès es mereix un govern socialista”

Volem aconseguir un futur enriquidor, solidari i fer desaparèixer les divisions notòries del municipi

Com valores aquesta legislatura?

Una legislatura relativament positiva, des del moment que s’ha apaivagat el deute municipal, s’han atès les necessitats socials de la gent, però ha pecat la inoperància de l’equip de govern per a posar en marxa la reforma del poliesportiu.

Quins són els projectes més importants que portareu a terme en cas que us donin suport?

La creació d’ocupació mitjançant el foment del teixit empresarial, La remodelació i ampliació del poliesportiu municipal, així com una bateria de mesures socials per a les famílies amb més necessitat. Pel que fa a cultura i esport volem adquirir l’immoble “Cal Sico Pasqual” per a la creació d’un museu rural, la creació del consell municipal de cultura i esports amb la participació de totes les entitats del municipi, fomentar les festes populars de tots els barris així com dotar-los de mesures econòmiques per a les seves celebracions i l’organització i creació del carnaval municipal, amb la creació de diferents concursos de carrosses i comparses. Pel que a la pressió fiscal, congelarem tots els impostos municipals durant els 4 anys i farem rebaixes fiscals per l’obertura de noves empreses i comerços.

En cas d’haver de fer algun pacte, teniu alguna línia vermella?

PSC no es planteja cap línia vermella, ja que sortim per a guanyar i governar.

Perquè demanes el vot als bisbalencs i bisbalenques?

Demanem el vot per a aconseguir un futur enriquidor, solidari i fer desaparèixer les divisions notòries del municipi. En definitiva és La Bisbal que volem.