Turull participa en el “30è dia del Graller” a Vilafranca del Penedès

Avatar photo
Turull insisteix en el factor Penedès: “Catalunya necessita un Penedès fort i el Penedès n’ha de ser conscient”

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, insisteix en la importància del Penedès a l’hora d’assolir el país ideal que defensa Junts. “El Penedès econòmic és més potent del que a vegades ell mateix és capaç de creure’s, i en la Catalunya plena que volem, el Penedès és i serà un dels grans motors econòmics del país”. Així ho va assegurar el líder del partit en la visita que va fer a Vilafranca aquest diumenge, 14 d’abril, de la mà de la candidata Montse Ortiz i del diputat al Congrés, Eduard Pujol. Turull insisteix en el factor Penedès: “Catalunya necessita un Penedès fort i el Penedès n’ha de ser conscient”. 

Turull al 30è dia del Graller 

El secretari General de Junts va arribar a primera hora del matí a la capital de l’Alt Penedès. Ortiz i Pujol el van rebre a la cèntrica font dels alls, va visitar el mercat d’antic i va participar en un esmorzar amb militants de la comarca, amb la presència destacada dels candidats comarcals de Junts a les eleccions al Parlament del 12-M. En acabar, Turull va ser rebut pel president dels Castellers de Vilafranca, Ernest Gallart, així com pel cap de colla, Àngel Grau, a Cal Figarot. En la trobada, van visitar la sala de memòria fotogràfica, el pati, així com la zona de camises i de trofeus. 

Un cop finalitzada la visita a Cal Figarot, el secretari general de Junts va assistir al “30è dia del graller” i a la diada castellera dels verds a la plaça de la Vila, on acompanyat de candidats i militants, va poder gaudir de la cultura i les tradicions que donen caràcter al Penedès. 

Finalment, Turull, el diputat Eduard Pujol, la candidata Montse Ortiz i els militants de Junts, van anar fins a la plaça del Penedès on van poder seguir l’actuació dels Xicots. 

“Decidits, forts i solidaris” 

Jordi Turull va aprofitar la imatge de les actuacions castelleres per explicar que en la vitalitat d’un país és tan important la fortalesa econòmica com la cultural. En aquest sentit, Turull va sentenciar que “tenim un gran país ple de cultura i de tradicions que cal reconèixer i ajudar. Els castells són un mirall de com hem d’actuar, decididament i solidaris”

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Eixos de negociació post 12-M per a Aragonès: dèficit fiscal, impostos, independència i benestar social

Notícia següent

La 17a edició de la Mostra Internacional de Titelles aplega milers de persones a Mollet

Notícies relacionades