Continuen les tasques del Pla d’Ocupació a la Conca de Barberà

Aquesta setmana han començat les taques al municipi de Sarral, concretament tasques d'arranjament i pintura a la piscina municipal.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El passat dia 9 de novembre es va posar en funcionament el nou Pla d’Ocupació de la Conca de Barberà 2020 promogut per la Diputació de Tarragona. El Pla d’Ocupació està integrat per 5 persones: 1 responsable i 4 peons. La durada del pla d’ocupació és de 6 mesos.

Les tasques a realitzar dins aquest Pla d’Ocupació inclouen l’embelliment i la millora dels espais naturals,  preferentment, i espais verds i jardins municipals així com la realització de treballs de pintura i l’execució de petits treballs de paleta en espais públics. La Diputació de Tarragona se’n fa càrrec de la despesa generada en la contractació de les persones treballadors i dels EPI necessaris.

Per la seva part, Concactiva és l’encarregada de gestionar i donar suport a la seva execució i facilitar les eines i el transport.  La despesa en plantes, flors, pintura i material propis de l’actuació municipal van a càrrec de l’ajuntament. Aquesta setmana han començat les taques al municipi de Sarral, concretament tasques d’arranjament i pintura a la piscina municipal.