WhatsApp es planteja afegir una funció que tothom esperava

WhatsApp treballa en una segona funció que pot ser d'allò més útil: saber qui ha format part d'un grup amb anterioritat

Un dels moments més incòmodes a WhatsApp és quan algú vol sortir d’un grup però vol fer-ho de forma anònima. Molts usuaris demanen que aquesta aplicació de missatgeria instantània afegeixi una funció per marxar d’un grup sense que els participants se n’assabentin. Ara, els responsables de la app podrien fer realitat aquest desig, ja que WhatsApp està treballant en la possibilitat que un usuari deixi un grup sense el famós missatge de ‘X persona ha deixat el grup’.

La informació prové del web especialitzat WABetaInfo, i asseguren que aquesta nova funció podria vindre inclosa en la pròxima versió beta de l’aplicació en dispositius Apple i Android. D’aquesta manera, quan un usuari deixi un grup haurà de tornar a confirmar aquesta acció i, si finalment abandona el grup, només els administradors del mateix ho sabran.

D’aquesta manera, deixar un grup no serà totalment anònim però sí més discret.

Historial de participants en un grup

D’altra banda, el mateix portal informa que WhatsApp treballa en una segona funció que pot ser d’allò més útil: saber qui ha format part d’un grup. D’aquesta manera, cada grup comptarà amb una mena d’historial de participants que els administradors podran consultar en qualsevol moment. Malgrat això, aquesta funció només estaria disponible per dispositius amb sistema operatiu Android.