Viola i apallissa una dona amb qui havia quedat per Tinder

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Guàrdia Civil investiga la violació d’una dona a la localitat d’Inca, a Mallorca, per un home al qual havia conegut a través de la popular aplicació per trobar parella Tinder. Els fets van passar el passat dimecres i la víctima va trucar al 112 a les quatre de la matinada explicant que acabava de ser agredida sexualment.

Fins al lloc es van desplaçar efectius de la Policia Local d’Inca i de la Guàrdia Civil, que van trobar la víctima nerviosa i espantada al mig del carrer, segons apunta El Periódico. La dona els va explicar que aquella nit havia quedat amb un home que havia conegut per Tinder. La cita va tenir lloc a casa d’ell i va ser aleshores quan la va obligar a mantenir relacions sexuals contra la seva voluntat, amb una actitud violenta i clavant-li diversos cops.

La dona va ser traslladada en ambulància fins a un centre hospitalari, on li van tractar les ferides provocades per la pallissa i li van fer una revisió ginecològica. Per la seva banda, els policies van anar al domicili de l’agressor per prendre-li declaració, però aquest es va tancar i no els va obrir la porta.

Finalment, la Guàrdia Civil va aconseguir identificar el sospitós, un home de 51 anys, que va acabar detingut al cap d’unes hores. Els cossos de seguretat aconsellen que quan s’utilitzin aquest tipus d’aplicacions de contactes es faci la primera cita en un lloc públic, s’avisi a algú conegut d’on serà la trobada i s’eviti donar informació sensible.