Viola greument una nena de 12 anys a la qual va enganyar per internet

L'home es va interessar per la virginitat de la víctima i després de confirmar-la, la va amenaçar de deixar-la si no mantenia amb ell relacions sexuals

La Policia Nacional ha detingut a Sevilla a un home de 20 anys com a presumpte responsable de la violació d’una nena de 12 anys amb la qual va contactar a través de les xarxes socials fent-se passar per un menor de 15 anys.

En un comunicat, la Policia explica que el presumpte autor dels fets havia estat detingut prèviament i pesaven sobre ell diverses denúncies pels mateixos delictes contra diverses menors a una de les quals, una altra nena de 12 anys, va arribar a deixar embarassada.

La recerca va començar quan la víctima estava sent atesa en un hospital de la capital sevillana i es va activar el protocol de delictes violents en comprovar-se indicis d’abús sexual, segons la policia.

Els agents van conèixer que la menor havia contactat a través de les xarxes socials amb un noi que deia tenir 15 anys i amb el qual havia començat una suposada relació.

El detingut es va interessar per la virginitat de la víctima i després de confirmar-la, la va amenaçar de deixar-la si no mantenia amb ell relacions sexuals, aconseguint culminar aquestes sota coacció a la menor.

Les proves obtingudes durant la recerca van permetre als agents relacionar el succés amb altres denúncies amb el mateix modus operandi sobre víctimes d’entre 12 i 15 anys, a les quals obligava a mantenir trobades sexuals.

Les diferents proves van permetre als agents identificar al presumpte agressor i van posar en marxa un operatiu de localització que va culminar amb èxit el passat 8 d’agost amb la detenció a Sevilla de l’individu, que va ser posat a disposició judicial i es va decretar el seu immediat ingrés a la presó.