Viola la seva excompanya de treball

La dona es trobava inconscient i l'home va aprofitar per violar-la

L’Audiència ha condemnat a cinc anys de presó a un home per violar a una excompanya de treball en un pis de Palma. El processament haurà d’indemnitzar a la víctima amb 3.000 euros pel mal moral. Els fets van ocórrer el 9 de juny de 2020, segons la sentència. L’acusat va sortir a sopar amb la seva parella i la perjudicada. Més tard es van reunir amb altres amics i van estar prenent copes pel Passeig Marítim fins que van decidir acudir al domicili que el jutjat compartia amb la seva núvia. Una vegada allí, van continuar bevent i escoltant música. La denunciant es trobava inconscient i es va quedar a dormir a l’habitació de convidats.

L’home la va ficar al llit vestida i la va tapar. Un amic de la parella se’n va anar a casa seva i l’acusat i la seva núvia se’n van anar a dormir. El processament, sabent que no era possible que la dona es despertés per la gran quantitat de beguda ingerida, va aprofitar per violar-la. La fiscal Lídia de la Vall va preguntar a l’home per l’ADN que es va trobar a la roba interior de la víctima. Va dir que va tenir relacions abans d’aquesta nit d’amagat de la seva parella.

Els jutges no li creuen. «Ha volgut fer veure al tribunal que la dona ha guardat una roba interior amb restes de semen d’una relació que havia passat una setmana abans i que ha actuat moguda per gelosia o per venjança».