Abusa sexualment d’una dona amb discapacitat en mig del carrer

La víctima estava passejant al seu gos pel carrer i l'home es va acostar a ella i li va demanar diners, la dona es va negar i l'agressor va decidir forçar-la en ple carrer

Un home de 41 anys ha estat detingut per la Policia Local com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual agreujat en tractar-se la víctima d’una dona amb discapacitat de causa psíquica.

L’agressió es va produir quan la víctima estava passejant al seu gos pel carrer i, presumptament l’home es va acostar a ella i li va demanar diners, segons ha informat la Policia, que ha precisat que seguidament li va proposar mantenir relacions sexuals.

La dona es va negar i va decidir forçar-la en ple carrer on va arribar a consumar la presumpta violació.

Una agent de la Policia Local es va adonar dels fets, per la qual cosa va intervenir prestant ajuda a la víctima i va iniciar un discret seguiment de l’home, alhora que aportava la seva descripció i informava dels passos que seguia a la Sala 092.

El supòsit agressor va entrar en diversos establiments i en un determinat moment es va personar una dotació de policies locals uniformats que van procedir a la seva detenció i trasllat a dependències policials.

La víctima, de 42 anys, va ser acompanyada fins a un centre hospitalari per a ser reconeguda i l’investigat ha passat ja a disposició judicial a Màlaga.